Natuur/omgeving

Natuur/omgeving · 15. oktober 2019
Rond het Domaine is het adembenemend mooi in de herfst. De temperatuur is rond de 20 graden en dus heerlijk vakantieweer.

Natuur/omgeving · 27. september 2019
Nu de zomer weer achter de rug is, is het jachtseizoen in de Ardeche weer geopend. Gaat u wandelen in de omgeving van het Domaine, met name op heuvel van Sampzon, draagt u dan felle kleding en maak vooral geluid. Tip voor als u met uw hond gaat wandelen in de natuur: doe een bel om de riem van de hond zodat deze niet voor een zwijn wordt aangezien.

Natuur/omgeving · 18. juni 2019
Een wijnproeverij bij Domaine Le Grand Jardin in Vallon is beslist een aanrader.

Natuur/omgeving · 17. april 2019
Met auto's die van links en rechts kunnen komen in combinatie met overal spelende kinderen is een aangepaste snelheid noodzakelijk. Op het Domaine geldt een maximum snelheid van 30 km per uur.

Natuur/omgeving · 04. december 2018
Ik volg op Instagram Vallon Tourisme. De mooiste foto's uit de Ardèche komen daar voorbij. Niet alleen in de zomer maar ook in de herfst/winter is het sprookjesachtig mooi in de Ardèche. Vooral als je een natuurliefhebber bent en van rust houdt.

Natuur/omgeving · 02. november 2018
We hebben de herfstvakantie weer heerlijk doorgebracht in ons eigen huis in de Ardèche. De hele week zon, zwemmen en gezellig bijkletsen met familie en goede vrienden.

Natuur/omgeving · 15. juni 2018
Een leuk artikel over de grotten in de Ardèche, geschreven door 123Frankrijk.nl

Natuur/omgeving · 17. mei 2018
Blog geschreven door Dries de Bont van www.123frankrijk.nl over de gezellig plaats Vallon Pont d'Arc waar onze vakantievilla, Villa des Montagnes gelegen is.

Natuur/omgeving · 20. april 2018
De Gorges de l'Ardeche De Gorges de l'Ardeche, de kloof van de Ardeche, is een prachtig natuurverschijnsel over een lengte van ongeveer 30 kilometer. Het is gelegen tussen de plaatsen Vallon Pont d'Arc en Saint-Martin d'Ardeche. De kloof is in de loop van de tijd ontstaan doordat de rivier de Ardeche het kalksteengebergte steeds meer uitsleet, waardoor imposante rotsformaties ontstaan zijn aan de oevers van deze rivier. Dit staat nu bekend als 'de kloof van de Ardeche'. Tegenwoordig ligt de...


Meer weergeven