19. juni 2024
Afgelopen jaar hebben wij geïnvesteerd in zonnepanelen, airco's en een laadpaal. Ook is er glasvezel aangelegd op het park waardoor we eindelijk een goede internetverbinding kunnen aanbieden.
Upgraden van onze villa
31. maart 2023
We blijven onze villa upgraden: in maart 2023 hebben we onze woonkamer geverfd. De gele muur en oranje gordijnen hebben plaatsgemaakt voor een moderne rustige look. De rolluiken zijn elektrisch bedienbaar gemaakt, er zit een nieuwe koelkast en kookplaat in en we verwarmen sinds dit voorjaar ons zwembad met een warmtepomp. Kortom: helemaal klaar voor de toekomst en het verhuurseizoen 2023!

19. december 2022
Bent u de aankomende weken in de Ardèche? Dan zijn er tal van leuke activiteiten te doen: Kerstmarkt Gorges de l'Ardèche https://www.pontdarc-ardeche.fr/marches-de-noel-dans-les-gorges-de-lardeche/ Kerstmarkt Ruoms - Gorges de l'Ardèche Pont-d'Arc https://www.pontdarc-ardeche.fr/fete-et-manifestation/marche-de-noel-de-ruoms-ruoms/ Kerstmarkt Vallon-Pont-d'Arc - Brocabrac https://brocabrac.fr/07/vallon-pont-d-arc/marche-noel/
01. juni 2021
Ook boven hebben we de badkamer voorzien van een nieuw wastafelmeubel. In de ruime lades kunnen alle toiletartikelen worden opgeborgen. Boven de prachtige spiegel hangt heldere verlichting. Al met al weer een mooie verbetering van onze villa.

28. oktober 2020
In de herfstvakantie zijn we met een flinke lading nieuwe meubels naar Frankrijk gereden. Het werd tijd voor een moderne look en een bank die heerlijk zit! Wij zijn zelf erg tevreden met het resultaat. Wij hopen dat onze huurders het net zo mooi en comfortabel vinden als wij.

Verbeteringen park en woning · 27. september 2020
Eindelijk na jaren heeft de Gemeente Vallon-Pont-d'Arc officiële straatnamen uitgegeven op ons park waardoor we beter vindbaar zijn. Het adres van Villa des Montagnes: 186 Rue Jean Moulin 07150 Vallon-Pont-d'Arc Frankrijk.

Evenement · 30. juni 2020
De eerste kanovaarders zijn al bij de receptie afgehaald door een kanobedrijf en hebben een 8km tocht of een 12km tocht gemaakt. Dit is te reserveren bij de receptie. Eind juni hebben we een ware primeur en mogen we de Italiaanse traiteur voor de allereerste keer op Domaine les Rives de l'Ardèche begroeten. Men kan er heerlijke Italiaanse maaltijden afhalen. Tevens is er weer yogales te volgen bij het zwembad om 9u 's-morgens, kosten 10€ pp. U kunt zich inschrijven via de inschrijvingslijst...

Natuur/omgeving · 15. oktober 2019
Rond het Domaine is het adembenemend mooi in de herfst. De temperatuur is rond de 20 graden en dus heerlijk vakantieweer.

Natuur/omgeving · 27. september 2019
Nu de zomer weer achter de rug is, is het jachtseizoen in de Ardeche weer geopend. Gaat u wandelen in de omgeving van het Domaine, met name op heuvel van Sampzon, draagt u dan felle kleding en maak vooral geluid. Tip voor als u met uw hond gaat wandelen in de natuur: doe een bel om de riem van de hond zodat deze niet voor een zwijn wordt aangezien.

16. september 2019
Het is alweer september en het eind van de zomer maar het is in de omgeving van het Domaine nog steeds levendig en gezellig. Vooral op de ochtenden van de markt is er in de dorpjes veel reuring en zijn de terrasjes goed gevuld. Het weer is er nog altijd heerlijk met temperaturen tussen de 25 en de 30 graden.

Meer weergeven