Verbeteringen park en woning · 27. september 2020
Eindelijk na jaren heeft de Gemeente Vallon-Pont-d'Arc officiële straatnamen uitgegeven op ons park waardoor we beter vindbaar zijn. Het adres van Villa des Montagnes: 186 Rue Jean Moulin 07150 Vallon-Pont-d'Arc Frankrijk.

Evenement · 30. juni 2020
De eerste kanovaarders zijn al bij de receptie afgehaald door een kanobedrijf en hebben een 8km tocht of een 12km tocht gemaakt. Dit is te reserveren bij de receptie. Eind juni hebben we een ware primeur en mogen we de Italiaanse traiteur voor de allereerste keer op Domaine les Rives de l'Ardèche begroeten. Men kan er heerlijke Italiaanse maaltijden afhalen. Tevens is er weer yogales te volgen bij het zwembad om 9u 's-morgens, kosten 10€ pp. U kunt zich inschrijven via de inschrijvingslijst...

Natuur/omgeving · 15. oktober 2019
Rond het Domaine is het adembenemend mooi in de herfst. De temperatuur is rond de 20 graden en dus heerlijk vakantieweer.

Natuur/omgeving · 27. september 2019
Nu de zomer weer achter de rug is, is het jachtseizoen in de Ardeche weer geopend. Gaat u wandelen in de omgeving van het Domaine, met name op heuvel van Sampzon, draagt u dan felle kleding en maak vooral geluid. Tip voor als u met uw hond gaat wandelen in de natuur: doe een bel om de riem van de hond zodat deze niet voor een zwijn wordt aangezien.

16. september 2019
Het is alweer september en het eind van de zomer maar het is in de omgeving van het Domaine nog steeds levendig en gezellig. Vooral op de ochtenden van de markt is er in de dorpjes veel reuring en zijn de terrasjes goed gevuld. Het weer is er nog altijd heerlijk met temperaturen tussen de 25 en de 30 graden.

Evenement · 09. juli 2019
De Tour doet een rondje Nimes-Nimes en gaat via Connaux richting de D6 en dan naar Alès. Wie weet is deze 16e etappe nog een leuk bezoekje waard op 23 juli a.s.

Evenement · 04. juli 2019
NIEUW dit jaar!! Elke donderdagochtend (juli/augustus) van 9 tot 10u YOGA bij het zwembad. Op inschrijving via de receptie.

Natuur/omgeving · 18. juni 2019
Een wijnproeverij bij Domaine Le Grand Jardin in Vallon is beslist een aanrader.

De poubelle (containerstraat) bij de oprit van ons vakantiepark vanaf heden gesloten! Dit betekent dat u voor het afvoeren van uw vuilnis gebruik moet maken van de diverse afvalstations in de omgeving.

Natuur/omgeving · 17. april 2019
Met auto's die van links en rechts kunnen komen in combinatie met overal spelende kinderen is een aangepaste snelheid noodzakelijk. Op het Domaine geldt een maximum snelheid van 30 km per uur.

Meer weergeven