Evenement · 09. juli 2019
De Tour doet een rondje Nimes-Nimes en gaat via Connaux richting de D6 en dan naar Alès. Wie weet is deze 16e etappe nog een leuk bezoekje waard op 23 juli a.s.

Evenement · 04. juli 2019
NIEUW dit jaar!! Elke donderdagochtend (juli/augustus) van 9 tot 10u YOGA bij het zwembad. Op inschrijving via de receptie.

Natuur/omgeving · 18. juni 2019
Een wijnproeverij bij Domaine Le Grand Jardin in Vallon is beslist een aanrader.

De poubelle (containerstraat) bij de oprit van ons vakantiepark vanaf heden gesloten! Dit betekent dat u voor het afvoeren van uw vuilnis gebruik moet maken van de diverse afvalstations in de omgeving.

Natuur/omgeving · 17. april 2019
Met auto's die van links en rechts kunnen komen in combinatie met overal spelende kinderen is een aangepaste snelheid noodzakelijk. Op het Domaine geldt een maximum snelheid van 30 km per uur.

Verbeteringen park en woning · 04. april 2019
Het tuinonderhoudsbedrijf Oleander rijdt voor ons regelmatig naar Carpentras om mooie plantjes en bomen te halen voor onze tuin. Deze week zijn de twee olijfbomen geplant. Ook de kastanjeboom uit Nederland voelt zich in de Ardèche prettig. De eerste blaadjes zijn te zien en hij is in een paar weken tijd bijna 10 cm gegroeid!

Verbeteringen park en woning · 01. april 2019
Het laatste stuk van onze tuin is opgeknapt. Er is een jeu-de-boules baan aangelegd en een gazon van kunstgras. Plantenvakken zijn beplant en tuinverlichting geplaatst.

Verbeteringen park en woning · 06. maart 2019
Een brave viervoeter is van harte welkom in Villa des Montagnes 51.

Verbeteringen park en woning · 28. februari 2019
Goede recensies zijn leuk en ook nuttig om andere mensen te informeren naar de juistheid van de informatie die reisorganisaties geven over een bepaalde vakantiebestemming. Wij zijn blij met goede recensies. Zowel de recensies over het vakantiepark als over onze vakantievilla, Villa des Montagnes 51 zijn lovend!

Verbeteringen park en woning · 15. februari 2019
Ter voorbereiding van de jaarlijkse klusweek in maart zijn we in Nederland al met klussen en verzamelen begonnen. De trapleuning is gezaagd en geverfd, het kunstgras is uitgezocht en besteld en al het materiaal wat we denken nodig te hebben staat klaar om mee te nemen.

Meer weergeven