Natuur/omgeving · 17. april 2019
Met auto's die van links en rechts kunnen komen in combinatie met overal spelende kinderen is een aangepaste snelheid noodzakelijk. Op het Domaine geldt een maximum snelheid van 30 km per uur.

Verbeteringen park en woning · 04. april 2019
Het tuinonderhoudsbedrijf Oleander rijdt voor ons regelmatig naar Carpentras om mooie plantjes en bomen te halen voor onze tuin. Deze week zijn de twee olijfbomen geplant. Ook de kastanjeboom uit Nederland voelt zich in de Ardèche prettig. De eerste blaadjes zijn te zien en hij is in een paar weken tijd bijna 10 cm gegroeid!

Verbeteringen park en woning · 01. april 2019
Het laatste stuk van onze tuin is opgeknapt. Er is een jeu-de-boules baan aangelegd en een gazon van kunstgras. Plantenvakken zijn beplant en tuinverlichting geplaatst.

Verbeteringen park en woning · 06. maart 2019
Een brave viervoeter is van harte welkom in Villa des Montagnes 51.

Verbeteringen park en woning · 28. februari 2019
Goede recensies zijn leuk en ook nuttig om andere mensen te informeren naar de juistheid van de informatie die reisorganisaties geven over een bepaalde vakantiebestemming. Wij zijn blij met goede recensies. Zowel de recensies over het vakantiepark als over onze vakantievilla, Villa des Montagnes 51 zijn lovend!

Verbeteringen park en woning · 15. februari 2019
Ter voorbereiding van de jaarlijkse klusweek in maart zijn we in Nederland al met klussen en verzamelen begonnen. De trapleuning is gezaagd en geverfd, het kunstgras is uitgezocht en besteld en al het materiaal wat we denken nodig te hebben staat klaar om mee te nemen.

Verbeteringen park en woning · 01. februari 2019
Om ongemak van muggen en andere insecten te voorkomen is het aan te raden om horren te plaatsen in de villa's. Projectstoffering West uit Delft biedt aan villa-eigenaren aan om horren in te meten, te leveren en te plaatsen in Frankrijk. In onze villa, nr. 51 zijn de horren te bezichtigen.

Evenement · 25. januari 2019
Op 23 juli 2019 is de 16e etappe van Le Tour aan de noordzijde van Nimes: Nimes via Pont du Gard naar Alès en Uzès terug naar Nimes. Dat is aan te rijden!

Verbeteringen park en woning · 18. januari 2019
Ook deze winter worden er weer zaken opgepakt ter verbetering van het Domaine. Zo zal het Domaine zijn fraaie uitstraling behouden.

Evenement · 11. januari 2019
In het weekend van 21, 22 en 23 juni 2019 wordt de GP van Frankrijk gereden op het circuit Paul Ricard, op ongeveer 3 uur rijden vanaf ons vakantiepark.

Meer weergeven