· 

Nieuwe beplanting in de tuin

We zijn bezig met het afmaken van onze tuin. De laatste fase is bijna voltooid. Het oude gras is eruit en er ligt nu een nieuw gazon van kunstgras. Ideaal omdat de bewatering op het park niet geheel vlekkeloos verliep. We hebben een jeu-de-boules baan in de tuin aan laten leggen en een buitendouche bij het zwembad gemaakt. 

 

Het tuinonderhoudsbedrijf Oleander rijdt voor ons regelmatig naar Carpentras om mooie plantjes en bomen te halen voor onze tuin. Deze week zijn de twee olijfbomen geplant. Ook de kastanjeboom uit Nederland voelt zich in de Ardèche prettig. De eerste blaadjes zijn te zien en hij is in een paar weken tijd bijna 10 cm gegroeid! 

 

Het zwembad wordt binnenkort weer uit zijn winterslaap gehaald en voor de meivakantie opgewarmd en klaargemaakt voor gebruik. We hopen dat wij en onze gasten veel kunnen genieten van het mooie weer en onze prachtige tuin.