· 

Vakantiepark en villa 51, zeer goede recensies op Zoover

Goede recensies zijn leuk en ook nuttig om andere mensen te informeren naar de juistheid van de informatie die reisorganisaties, in ons geval Allure Villas France, geven over een bepaalde vakantiebestemming. Wij zijn blij met goede recensies, die zowel van het vakantiepark Domaine Les Rives de l'Ardèche als onze villa, Villa des Montagnes, nr. 51 zeer lovend zijn. 

 

Voor villa-eigenaren is het erg belangrijk om goede recensies te ontvangen. Wij doen er alles aan om het onze gasten naar hun zin te maken en zorgen dat onze villa tip-top in orde is. Voor tips staan wij uiteraard altijd open.

 

Bent u tevreden over onze vakantievilla dan stellen wij het zeer op prijs als u uw tevredenheid deelt in een recensie op Zoover.nl of op de website van Micazu. U ontvangt twee dagen na terugkeer van uw vakantie een uitnodiging hiervoor van Micazu, als u via hen geboekt heeft.