· 

Vernieuwingen voor komend seizoen

Over 4 weken rijden we weer naar ons mooie huis in Frankrijk. Vorig jaar hebben we ons huis gekocht en  opgeknapt om er zelf van te genieten en om andere mensen ervan te laten genieten. We vragen in ons gastenboek om tips. Nuttige en haalbare tips nemen wij mee in de ontwikkeling van ons huis. 

 

In de Master bedroom hangt al een ventilator. In maart hangen wij in alle slaapkamers een ventilator op. 

Verder krijgen de muren in de keuken een frisse verfbeurt en verven we een muur in de woonkamer in een warme tint. Daarmee wordt de woonkamer nog knusser.

 

De paar kapotte tegels op het terras worden voor het verhuurseizoen vervangen en daarmee is het terras weer helemaal opgeknapt. De oude tuintafel wordt vervangen door een prachtige Woodtex tuintafel, gemaakt van duurzaam gerecycled materiaal. Ook plaatsen we een tuinbank van Woodtex aan de zijkant van het gazon met uitzicht op de berg van Sampzon. Een heerlijk plekje om van de laatste zonnestralen te genieten voordat hij onder gaat. 

 

We tellen de dagen af voordat we weer afreizen naar de Ardèche!